Voorgerechten

  • Scheermesjes
    13,50
    venkel en roseval
  • Steak tartare
    14,50
    met mosterdschuim en krokante rodebiet
  • Salade (v)
    13,50
    lokale groenten van het seizoen

Tussengerechten

  • Soep (v)
    9,50
    crèmesoep van het seizoen
  • Kwarteltje
    17,50
    bloedworst en zoete aardappel
  • Zalmforel
    16,50
    zachtgegaard met foreleitjes

Hoofdgerechten

  • Duurzame Vis
    28,50
    duurzame vis van de dag
  • Boeuf Blonde
    32,50
    van boer Wouter van Everdingen uit Deil
    gegrild, met langzaam gegaarde kalfswang
  • Alkmaarse Gort (v)
    26,50
    worteljus, kruidensla en vergeten groenten

Desserts

  • Crème Brûlée
    9,50
    met een verrassende vulling
  • Chocolade
    8,50
    getoaste witte chocolade met citrus
  • Citroentaart
    8,00
    citroentaart met huisgemaakte boerenjongens